Over Six Fingers

Six Fingers is het enige bedrijf in de Benelux dat werkt met een database vol succesvolle cases uit de hele wereld. En deze zetten we graag in om voor jouw bedrijf tot onderscheidend vermogen te komen binnen de branche waarin jij werkt. Veel organisaties volgen braaf de regels binnen de eigen branche. En kijken zelden of niet buiten hun industrie. Gevolg? Kopieergedrag, minder onderscheidend vermogen en prijsconcurrentie.

Om onderscheidend te worden en te blijven moet worden afgeweken van de concurrent en de regels van het spel binnen de eigen branche. Maar dit is geen eenvoudige opdracht. Daarom hebben wij de Branchmarking« methode ge´ntroduceerd.

Het principe achter Branchmarking« is eenvoudig. Wij helpen bedrijven bij het exploreren van alternatieve oplossingsrichtingen. Niet door alle oplossingen zelf te bedenken, maar door gebruik te maken van succesvolle oplossingen in andere industrieŰn en organisaties en deze toe te passen op de eigen situatie. Het toepassen van 'proven principles' dus.

Branchmarking methode«
De Branchmarking« methode helpt branchevreemde cases te selecteren en te vertalen en hiermee de marktpositie van de organisatie waarin jij werkt te versterken. Dit doen we met behulp van een database vol vernieuwende cases van over de hele wereld die door ons continu up-to-date wordt gehouden.